Vrouw verwennen – Hoe Verwen je een Vrouw?

in Sextechnieken, Vrouw verwennen

Vrouw verwennen? Geregeld stellen mannen mij de vraag, hoe ze  ze een vrouw moeten verwennen. Niet zomaar een vrouw, maar vaak hun vriendin of echtgenote. En ik ben blij dat mannen zich dat afvragen, want daarmee stellen ze zich open om een betere minnaar te worden. Zo worden zij beter in bed

Vrouw verwennen met de ultieme sextechniek?

Nu zijn er natuurlijk diverse sextechnieken en sextips te geven zodat je haar optimaal kunt laten genieten in bed. Ik geef daarom tientallen sextips speciaal voor mannen (schrijf je in voor de gratis video’s).

Wat is het belangrijkste om te weten voor vrouw verwennen? Handig om te weten voor de minnaar, uiteraard.

Een belangrijk inzicht wat helaas te weinig mannen hebben opgedaan op seksueel vlak:

Elke vrouw verwen je anders

De ene vrouw houdt voornamelijk van harde aanrakingen, de ander kan juist de zachte aanraking meer waarderen. En alles daar tussenin.

Sommige vrouwen vinden het leuk als je haar stevig vasthoudt tussen de lakens, maar sommige juist niet.

Of ze is juist gevoelig in de nek, in plaats van bij haar oor. Of misschien wordt ze graag zachtjes in de nek gebeten, terwijl een andere vrouw daar juist niets van moet hebben.

En het ene plekje op haar mooie lichaam is gevoeliger dan het andere. Ook dat verschilt per vrouw. Soms zijn de verschillen behoorlijk, zodat genoeg mannen zich er volledig op verkijken.

Je legt niet elke vrouw exact hetzelfde op dezelfde manier in de watten! En dat is een van de moeilijkste punten wat betreft goede sex. Je moet een ander pad bewandelen, het juiste voor deze vrouw.

In deel twee over vrouw verwennen krijg je nog meer aanwijzingen. Lees dus het volgende deel, nadat je je hebt ingeschreven voor de gratis sextips.
“Vrouw