s

Beter in bed, ongeacht je sexuele ervaring!

"Word haar SuperMinnaar..."

Met deze 12 unieke sexlessen

Datum: donderdag 17 mei 2018
Tijd: 's middags 12.45 uur

Ben jij klaar om een SuperMinnaar te worden? Zo ja, bekijk deze seks video helemaal, mèt geluid aan.

Bekijk deze seksvideo helemaal!

Je krijgt alles wat je nodig hebt om SuperMinnaar te worden, met deze complete sexcursus voor mannen.

Beknopt lessenoverzicht:

Sexles 1 & 2. SuperMinnaar Basics

Dit is een dealbreaker voor vrouwen. Wil ze wel of géén sex met jou?

Sexfeit: Mannen willen vaker sex, zowel de single als de man in een relatie.

Maar te veel mannen zijn teleurstellend als bedpartner. De oorzaak is bedroevend: ze nemen een aantal sex-basics onvoldoende serieus, of zien deze zelfs over het hoofd!

Daarom, alleen al met deze eerste adviezen heb je waarschijnlijk veel vaker sex...

Sexles 3. Super Zelfkennis

Sexfeit: goede sex begint in essentie bij jezelf. Daarom geef ik in deze derde les een paar speciale oefeningen voor meer zelfkennis; sex-zelfbewustzijn.

Let op, voor sommige mannen zijn deze sex-oefeningen erg confronterend. Toch zijn ze noodzakelijk voor de SuperMinnaar...

Sexles 4. Gereedschap & Genot

Ontdek het fabeltje over ‘de Erogene Zones' van de vrouw. Zelfs sex-therapeuten vertellen je dit niet of geven het onvoldoende aandacht.

En je krijgt meer...

Sexfeit: de SuperMinnaar heeft een bijna oneerlijke voorsprong, omdat hij weet welke sex-gereedschappen hij allemaal tot zijn beschikking heeft...

Wil jij het ook weten? Bekijk deze vierde video!

Sexles 5 & 6. Sex in Overvloed

Wil je (nog) vaker sex? Of je nu een vaste sexpartner hebt of vrijgezel bent, dit moet je weten om vrouwen naar meer sex te laten snakken.

Sexfeit: 39 % van de mannen wil vaker sex, zo blijkt uit recent onderzoek (Psychologie magazine, augustus 2011)

De gemiddelde man gooit zijn eigen glazen in. Hij loopt veel plezier en sex mis omdat hij niet weet wat ik jou vertel in deze lessen!

Trouwens, dit is verplichte kost wil je vrouwen Gigantisch Geil krijgen (zie les 9) en aan Mind Fucking doen (zie les 11)...

Sexles 7. Super Aanraking

Let op, je kunt dit al vanaf het eerste afspraakje toepassen. Ook geeft het je (sex)relatie een enorme boost, het haalt zelfs de eventuele sleur uit je (sex)relatie!

Sexfeit: meestal zijn vrouwen veel gevoeliger voor aanraking dan mannen.

En wist je dat je een vrouw op zo'n manier kunt aanraken, zodat ze zich helemaal sexueel voor jou opent? Deze vorm van aanraken kennen maar weinig mannen, maar is een ‘must move’ voor de SuperMinnaar.

Ook voor mannen in een lange relatie heeft dit een grote impact op de sex!

Sexles 8. Magische Massage

Wat je in deze les ontdekt, maakt dat vrouwen je maar al te graag het bed delen met jou.

Sexfeit: Vrouwen worden maar zelden lekker gemasseerd door hun liefdespartner.

Daarom kun je een vrouw al blij maken door haar af en toe te masseren. Maar de SuperMinnaar gaat voor de ultieme verleiding, hij gaat een paar stappen verder dan 'de standaard'.

Overtref de gewone massages met mijn Magische Massages; aan de praktijk getoetst. Goed nieuws, ze lopen vrijwel altijd uit op heerlijke, wilde sex...

Plus, ik geef een belangrijke waarschuwing wat betreft het geven van massage. Sla deze in de wind en je brengt de Verovering of (prille) relatie omzeep...

Sexles 9. Maak haar Gigantisch Geil

Ongemerkt begaan mannen pijnlijke blunders op dit vlak. Vrouwen vertellen je niet wat het is, maar ik wel. We zijn immers mannen onder elkaar!

Sexfeit: er is een opmerkelijk verschil tussen geil en gigantisch geil. De SuperMinnaar legt de lat hoger dan de gemiddelde minnaar, hij gaat voor Gigantisch Geil!

Ontdek in deze negende les wat je moet doen om haar druipend nat te krijgen, zodat ze jou lekkerder en heter kan ontvangen dan ooit tevoren.

Stel je eens voor hoe lekker het is om te neuken. En stel je vervolgens voor dat, dankzij deze negende les, haar neuken twee keer zo lekker wordt...!

Je krijgt tevens een tweedelige oefening zodat je bewust kunt inspelen op de verborgen seksuele belevingswereld van vrouwen. Dit is essentiele voorbereiding op de elfde les...

Sexles 10. Bef Basics & Vurig Vingeren

Wist je dat de meeste vrouwen het gemakkelijkst klaarkomen door handig vingeren en lekker beffen? Daarom mag deze belangrijke les niet ontbreken in mijn sexcursus.

Zonder enige gene vertel ik hoe je haar fantastisch kunt vingeren en beffen zodat je haar een onvergetelijk orgasme geeft.

Sexfeit: sommige vrouwen kunnen heel moeilijk klaarkomen, ongeacht hoe goed je bent als bedparnter.

Daarom deel ik mijn bef-geheim zodat ze niet alleen gemakkelijker kan klaarkomen... maar dat het orgasme zelf een minder centrale rol speelt mocht het haar toch niet meteen lukken.

Let op, dit is noodzakelijk wanneer je het bed deelt met 'de moeilijke vrouw'... Je ontdekt hoe je extra speelruimte creëert zodat ze vroeg of laat toch bij je klaarkomt!

Voor mannen in een langdurige relatie: je kunt je lover compleet verrassen als je doet wat ik vertel in deze tiende les...

Sexles 11. Mind Fucking

In eerste instantie wilde ik deze deze les niet geven, omdat deze behoorlijk heftig kan zijn; sexueel expliciet. Sommige mannen vinden het zelfs te gênant om er openlijk en eerlijk over te praten...

Sexfeit: de SuperMinnaar maakt zichzelf onvervangbaar door gebruik van Mind Fucking.

Dat is precies de reden waarom ik uiteindelijk toch overstag ben gegaan. Jij verdient het om de geheimen te kennen over Mind Fucking.

Jij wordt legendarisch lekker...

Sexles 12. Super Neuken

Houd je van neuken? Wij mannen doen het maar al te graag. Een gezond verlangen...

Sexfeit: de meeste vrouwen genieten veel minder van neuken dan wij!

Geef niet, want...

In deze laatste les vertel ik hoe je haar op zo’n manier kunt neuken, zodat ze er veel meer van geniet. Sterker nog, ze kan zelfs verslaafd raken aan jou door deze uitgekiende neuk-methode.

Je krijgt veel meer en betere sex

Met deze exclusieve SuperMinnaar sexcursus heb je betere sex, vaker sex; Super Sex! Dus schrijf je meteen in en krijg toegang tot al deze exclusieve lessen op video.

Plus, ik geef een aantal bonussen weg. Daar vertel ik nog niets over, het is nog een verrassing. Ik stem de waardevolle bonussen namelijk af op mijn cursisten...

Voel je nog een aarzeling om samen met de andere cursisten mee te doen aan deze sexcursus? Onnodig, want deze investering is beschermd met mijn befaamde 101-Nacht-Garantie.

101-Nacht-Garantie

Zonder risico bestellen door
de 101-nacht-garantie

Je loopt geen enkel risico met mijn SuperMinnaar Sexcursus. Want mocht je om wat voor reden geen prachtige vooruitgang boeken als minnaar, stuur dan mijn hulpvaardige klantenservice een e-mail en vraag gewoon je geld terug.

Ik durf deze (lange!) garantie te geven omdat ik ervan uitga dat je je werkelijk inzet om al mijn sex-adviezen en aanwijzingen op te volgen. Met deze inzet zul je gigantisch veel plezier in bed hebben. Bevredig je vriendin, vrouw of nieuwe vlam beter dan ooit tevoren.

Meer dan drie maanden is dus RUIM VOLDOENDE om de materialen op de proef te stellen! De komende honderdeneen nachtjes heb je de tijd om alles door te nemen en aan de praktijk te toetsen.

Gegarandeerd!

Met deze garantie loop je dus geen enkel risico. Neem daarom vandaag het besluit en krijg meteen toegang tot de sex-video's.

Belangrijk #1. deze sexcursus is compleet afgeschermd voor niet-cursisten. Daarmee creëer ik een veilige omgeving voor de mannen die zich werkelijk willen inzitten voor een beter sexleven.

Belangrijk #2. de cursus is interactief. Je kunt namelijk (anoniem) reageren op de video's. En op grond van de vragen en reacties stem ik de sexcursus verder op jou af.

Nogmaals, alles is volledig discreet, je privacy is gegarandeerd.

Overzicht van wat je allemaal krijgt met deze unieke SuperMinnaar Sexcursus:

Victor Verlons SuperMinnaar-programma Normaal Super Versneld
Sexcursus van 12 lessen op video 3 Maanden 1 Maand (alle lessen)
Praktische aanwijzingen en doeltreffende oefeningen Ja Ja
Verrassingsbonussen Ja Ja
Interactief Ja Ja
Volledig discreet en veilig Ja Ja
101- Nacht-Garantie Ja Ja
Eenmalige Privé-coaching per e-mail van Victor Verlon Nee Ja (gratis)
Tijdelijke prijs: € 230,- € 69,- € 260,- € 97,-

Maak hieronder nu je keuze uit uit de normale snelheid of de super versnelde sexcursus:

Let op, dit is tijdelijke prijs. Dus schrijf je meteen in door op 'Voeg toe aan Winkelwagen' te klikken.

Ik wens je een overvloed aan sexplezier,

Victor Verlon
SuperMinnaar.com

Ps. Sexfeit: vrouwen vertellen het zelden wanneer je teleurstellend bent als bedpartner. Ze geven je zelfs complimenten omdat ze je niet willen kwetsen... Volg daarom deze sexcursus zodat je zeker weet dat je een goed sexpartner bent! Klik hier voor sexcursus of hier voor de super versnelde sexcursus.

PPs. Ben je een vrouw en wil je je vriend of man de sexcursus cadeau doen? Schaf de digitale, persoonlijke cadeaukaart aan om hem te geven!

 


Copyright 2018 © NeBe Internetuitgeverij. Alle rechten voorbehouden. Deze site is van Victor Verlon.