SuperMinnaar.com

NeBe Internetuitgeverij

Privacybeleid

NeBe Internetuitgeverij neemt je privacy zeer serieus. Wij vragen je daarom het onderstaande door te lezen.

Wat houdt ons privacybeleid in?

Dit beleid regelt de behandeling door NeBe Internetuitgeverij van je persoonsgegevens zoals wij die verzamelen als je de site bezoekt en wanneer je gebruik maakt van onze diensten.

Verzamelen van informatie

We zullen alleen contact opnemen met mensen die daarom gevraagd hebben. Dit gebeurt bijvoorbeeld als iemand zich inschrijft voor de Sextips en de nieuwsbrieven of door het aankopen van de Sexcursus.

Wij verzamelen gegevens wanneer je je naam en e-mailadres achterlaat, gebruik maakt van bepaalde producten of diensten van NeBe Internetuitgeverij, de pagina’s van NeBe Internetuitgeverij bezoekt en wanneer je meedoet aan promotieactiviteiten. In alle gevallen gaat het om vrijwillig verstrekte informatie.

Verder ontvangt NeBe Internetuitgeverij automatisch informatie van de browser die je gebruikt. Deze informatie leggen wij vast op onze serverlogs. Het betreft het IP-adres en de pagina die je hebt opgevraagd.

Informatiebeheer

Intern
toegang tot deze gegevens krijgen alleen die medewerkers van NeBe Internetuitgeverij voor wie dat strikt noodzakelijk is om je de gevraagde producten of diensten te leveren en om hun werk te kunnen doen.

Extern
We zullen je persoonsgegevens niet vrijgeven, tenzij wij:

  • daarvoor je uitdrukkelijke toestemming hebben;
  • genoodzaakt zijn om je informatie te delen om producten of diensten te kunnen leveren waarom je hebt gevraagd;
  • genoodzaakt zijn om die informatie aan ondernemingen te geven die namens NeBe Internetuitgeverij jou bepaalde producten of diensten leveren. Deze ondernemingen hebben overigens niet het recht om deze persoonsgegevens anderszins te gebruiken;
  • een andere onderneming overnemen, door een andere onderneming worden overgenomen of daarmee fuseren. In het geval dat om die reden informatie onder een ander privacybeleid komt te vallen, zal NeBe Internetuitgeverij je op de hoogte stellen alvorens informatie over te dragen;
  • moeten reageren op gerechtelijke bevelen, dagvaardingen, of rechtmatige verzoeken van autoriteiten waaraan wij moeten voldoen;
  • je gedrag op onze website in strijd is met het rechtssysteem in Nederland of een van onze richtlijnen voor onze producten of diensten;

Gebruik van de informatie

De informatie wordt gebruikt voor verschillende marketing-doeleinden van NeBe Internetuitgeverij ten behoeve van het optimaliseren van de website, producten en diensten.

De mogelijkheid om gemakkelijk uit te schrijven

Elke tip, nieuwsbrief en sexles die wij naar je verzenden heeft aan het eind van het document een uitschrijf-link. Je kan te allen tijde uitgeschreven worden door eenvoudigweg op deze uitschrijf-link te klikken. Ook kan je contact opnemen met klantenservice(at)VrouwVeroveren.com om je persoonsgegevens te laten aanpassen.

Wijzigingen in het privacybeleid

NeBe Internetuitgeverij kan indien gewenst wijzigingen aanbrengen in dit beleid. Als dat het geval is, zullen wij je daarvan op de hoogte stellen door een duidelijk zichtbare aankondiging op onze pagina’s te plaatsen.

Terug naar SuperMinnaar.com

 


Copyright © 2014 · Alle rechten voorbehouden · SuperMinnaar.com